Læs mere om, hvordan du "Får styr på tiden"

Trine Koldings bog "Få styr på tiden – sådan bliver du mere effektiv" udkom på Børsens Forlag i oktober 2007

Bogen - Få styr på tiden

Få styr på tiden er 4. bog i Børsen Mikros populære bogserie, som henvender sig til mikrovirksomheder, selvstændige og freelancere. I denne konkrete og praktiske bog sættes fokus på emner som:

Øget effektivitet og bedre tid

Du får indblik i, hvordan du med simple justeringer bliver en større tidsrealist og bedre planlægger og samtidig sparer tid i hverdagen.

Tidsbudgetter og tidsregistrering

Tidsbudgettet er aha-oplevelse for de fleste. Du får inspiration til realistiske budgetter og værktøjer til optimal styring af din tid og øget indtjening.

Prioritering og planlægning i en hektisk hverdag

I løbet af en travl arbejdsdag er det nemt at miste overblikket. Bogen giver dig et uundværligt værktøj til at prioritere din tid og komme på forkant med opgaverne.

Balance mellem arbejdsliv og familieliv

Et opgør med myten om, at livet som selvstændig altid er hårdt og indebærer lange arbejdsuger. Som succesrig virksomhedsejer og tvillingemor med en arbejdsuge på 30-37 timer viser forfatteren, at det ER muligt at skabe en god balance.

Bemærk! Ikke kun for selvstændige

Som en del af Børsen Mikros bogserie er de fleste af bogens eksempler taget fra den selvstændiges verden. Værktøjerne er imidlertid universelle og kan med stor fordel også benyttes af medarbejdere eller chefer i større virksomheder.

Start med at bruge Styr på Tiden allerede idag


© Styr På Tiden 2014